DIY poročne, ročno izdelane ideje

Če želite, lahko svojo poroko naredite edinstveno in drugačno od drugih. Če želite to narediti, lahko za ta praznik izdelate svoje obrti. Opišimo najbolj priljubljene. Narejeno – omogoča prihranek stroškov praznovanja in vso svojo dušo pripravi na pripravo.

Vabila izdelujemo sami

Gostom je mogoče vnaprej pokazati približen slog poroke. Vse je odvisno od tega, kako bodo vabila na praznovanje izvedena, in jih lahko naredite sami.

Vabila izdelujemo sami

Za njihovo izdelavo je dovolj, da vzamete vato, kroglice in modri trak. Druga možnost je, da jih naredite v obliki vrat v raj ali podobne teme – pod potnim listom z dovoljenjem za raj. Prav tako ni prepovedano izkazovati izvirnosti in vsem predati vabila iz valjanega papirusnega papirja. V notranjosti lahko napišete enako zanimivo besedilo, ki vsebuje čakanje, da kralj in kraljica prideta na praznovanje.

Če sta nevesta in ženin izredni ljudje, potem lahko povabila v stilu žvečilnega gumija

Če sta nevesta in ženin izredni ljudje, potem lahko povabila v stilu žvečilnega gumija

"Ljubezen je". Le namesto junakov, ki jih imajo vsi radi, prilepite svoje fotografije.

Najprej morajo povabila prijatelji in znanci zaznati z nasmehom, pa tudi tako, da njihova tema in izvedba govori o značaju para samih.

Poročna očala DIY

Izdelava kozarcev z lastnimi rokami

Obstaja veliko možnosti za okrasitev vinskih kozarcev za poroko. Za tiste, ki nimajo veliko časa, morate izumiti lastno zasnovo in jo začeti izvajati. Zanj boste potrebovali: silikonsko lepilo, nalepke s konturo, vitražne barve, barvni papir, okrasne, kroglice, kroglice, čipke, trakove.

Izdelava kozarcev z lastnimi rokami

Zanimivo izgledajo vinski kozarci, ki so oblečeni kot nevesta in ženin.

Naredite boutonniere za svojega ljubljenega

Naredite boutonniere za svojega ljubljenega

Na prvi pogled se zdi naloga težka – napačna je. Nič lažjega in bolj navdušenega si ni težko predstavljati. Kaj potrebujete: dobro upogljiva žica, igla in kroglica, varnostni zatič, zeleni lepilni trak, cvet in nekaj svežih cvetnih listov.

Nato v cvetno steblo vstavite žico in upognite konce nasproti stebla. To se naredi za krepitev baze. V sredino vrha vstavite iglo in kroglico. Sedaj navijte lepilni trak okoli noge, na kateri je žica. To dejanje je treba storiti previdno, saj lepilni trak ni zasnovan za to zasnovo in ni “lepljiv”.

boutonniere naredi sam

Najpomembnejša stvar v boutonniere, ki jo naredite sami, je, da zaprete vse ostre podrobnosti. Tudi če to storite prvič, celotno delo traja največ sedem minut. In rezultat se ne more razveseliti.

Okrasimo mizo - serviete izdelujemo sami

Okrasimo mizo – serviete izdelujemo sami

Izrazite svojo domišljijo s prstani za prtičke. Lahko jih preprosto okrasite sami iz lesenega gumba ali ozadja. Primerna sta tudi dobro upogljiva žica in cvetni vrh. Izdelane so lahko v dveh barvah in vrstah, na primer za moške in ženske, ki bodo sedele za mizo..

prtički za poročno mizo

Pomembno je upoštevati, da se mora vsaka malenkost na poroki držati danega tona..

Gostom naredimo prijetno – bonbonniere

Prijeten postopek – ustvarjanje bonbonjer z lastnimi rokami. Idej je ogromno. Vzemite škatlo za sladkarije, jo okrasite s čudovitim paketom in vanjo položite sesalno liziko ali sladkarije. Gostje bodo zagotovo navdušeni nad takšno poslastico..

Za goste je prijetno - bonbonniere

Lahko si poskusite sposoditi idejo iz japonske kulture. Kdo, če ne Japonci, znajo narediti praktično – lepo? Najprimernejša ideja bi bila za počitnice v orientalskem slogu. Zamisel je, da bi zavijanje tkanine naredili z izvrstnim vozlom. Za to obstaja veliko možnosti. In na čem se ustaviti, si šivilja izbere sama.

Izdelava balonov za poroko

Izdelava balonov za poroko

Lahko so iz papirja ali rož. Za izdelavo enega pompona iz papirja potrebujete osem listov paus papirja (velikosti 24 * 65 centimetrov), škarje, svinčnik, vrvico, ravnilo, trak in žico, ki niso debele po širini.

Vzemite sledilni papir in jih položite v kup, nato pa jih zložite v harmoniko (približno 5 centimetrov). Vzemite ravnilo in z njim poiščite sredino, ki jo je treba povezati z vrvico ali žico, medtem ko sledilnega papirja ne smete povleči skupaj. Za izostrene robove morate izrezati kljukice na koncu papirja. Za gladke črte lahko robove preprosto zaokrožite..

Nežno primite sredino papirja in poravnajte list enega za drugim navzgor. Rezultat je bujna krogla, ki lahko okrasi stropne stene, drevesa ali ograje. In okrasite prtičke z majhnimi pomponi.

Ti cvetlični pomponi izgledajo odlično v kovinskih skodelicah, keramičnih vazah in skledah.

Pri izvajanju cvetlične žoge ni nič težkega. Vzeti morate rože (nageljne, krizanteme), cvetlično gobico in vazo. Ti cvetlični pomponi izgledajo odlično v kovinskih skodelicah, keramičnih vazah in skledah..

Sveče izdelate sami

Sveče izdelate sami

Sveče, okrašene same, bodo izdale nežnost praznika. Če želite, jih lahko popolnoma pripravite od samega začetka. Ali pa samo okrasite, kot se vam zdi primerno. Če želite to narediti, lahko vzamete barvni papir, pisala in trakove..

Lahko vzamete tudi okrasni stekleni kozarec in vanj postavite svečo ali pa naredite senčnik z zanimivo podobo.

Lahko vzamete tudi okrasni stekleni kozarec in vanj postavite svečo ali pa naredite senčnik z zanimivo podobo – svetloba bo skrivnostna in topla. Najpomembneje je, da ne pozabite na varnostne ukrepe, saj je požar resna zadeva..

Marsikdo poroko povezuje s prihodnjim sladkim življenjem in tukaj bodo, kot še nikoli doslej, prišli piškoti.

Ročno izdelana poroka: piškoti

Marsikdo poroko povezuje s prihodnjim sladkim življenjem in tukaj bodo, kot še nikoli doslej, prišli piškoti. Izkušen kuhar lahko preprosto ustvari želeno mojstrovino z marmelado ali kremo, ki jo je enostavno narediti. Če ta možnost ni povsem primerna, lahko naredite nekaj drugega..

Ročno izdelana poroka: piškotiRočno izdelana poroka: piškoti

Na zobotrebce vzemite kavna zrna, jagode, zastavice ali papirnate rože in na koncu boste dobili okusno torto za goste in ljubljene..

Ustvarjanje seznama glasbe

Mnogi že dolgo pred poroko vedo, kakšno glasbo bodo igrali. Poskrbite za to in sestavite seznam glasbe za poroko. Spomnite se vseh pesmi, ki vzbujajo prijetne spomine, ali pesmi, ki so skupne vašemu bodočemu možu, ki so povezane z določenimi dogodki v vašem življenju. Ne pozabite, da glasba ne sme biti le mirna, ampak tudi zažigalna, saj gostje želijo tudi plesati.

Naredite sami album za poročne fotografije

Prej mladoporočenca nista imela priložnosti shraniti redkih posnetkov s poroke in morala sta se zadovoljiti z ogromnim portretom. Danes so stvari drugačne in obstaja toliko načinov, kako ohraniti spomine na poroko – profesionalni video ali fotografije..

Naredite sami album za poročne fotografije

K albumu s fotografijami lahko prispevate z lastnimi rokami, ki se bodo začele s preizkušanjem poročnih oblek, možnostmi izbire banketne dvorane, trenutki iz komunikacije s toastmasterom, lepljenjem v herbarij, ki je ostal iz nevestinega šopka, na splošno vse ki se vam zdijo potrebni. Leta kasneje si ga lahko že ogledate s svojimi otroki, glavna stvar pa je, da ničesar ne pozabite in ne izgubite izpred oči.