Kaj podariti za 8. marec z lastnimi rokami, ideje za fotografije

Na predvečer praznika 8. marca se moški prepirajo glede izbire daril za svoje ljubljene ženske. Seveda lahko nekaj kupite v trgovini, toda presenečenje, izdelano z lastnimi rokami, bo zagotovo razveselilo vašo ljubljeno osebo..

Sadni šopek DIY

Če želite narediti tako nenavadno darilo, vzemite različno sadje: kivi z mandarinami, grenivko z mangom itd. Iz sadja izrežite cvetne liste, ki jih boste morali pritrditi z nabodali, in cvetje. Sestavo postavimo v košarico ali vazo. Šopku dodajte lep trak ali lok. Tehnika te izdelave se imenuje rezbarjenje – podrobnejši mojstrski razred

Sadni šopek DIY

Vrtnice iz platna iz metulja ali doma

Nenavadne in izvirne vrtnice za 8. marec za ženske so pridobljene iz platna, metulja, lanu ali materiala za dom. To teksturo je mogoče pobarvati. Tkanino razdelimo na proge in jo pobarvamo s posebno barvo, ki je namenjena izdelkom iz blaga. Uporabite lahko tudi kuhano kavo ali kakav, potem bo material prevzel barvo čokolade. Pustite, da se tkanina posuši in iz nje oblikujte vrtnice. Cvetne liste vrtnic lahko vezemo s kroglicami, sredino rože pa okrasimo s čudovitim kroglico ali lesenim gumbom. V šopek zberemo že pripravljeno domače cvetje in ga damo v pleteno košaro, lepo zavezano s trakom.

Vrtnice iz lanenega platna ali domačega lesa

Vzglavnik okrasimo z različnimi tkaninami

Če veste, kako šivati ​​in veziti, potem naredite prijetno presenečenje – sešite lepo prevleko za blazino za zofo. Okrasite ga z vezenino ali rožo, prišite kroglice ali dodajte aplikacijo. Vzglavnik z všitimi gumbi bo videti izvirno, še posebej, ker bo takšno darilo prišlo prav v obliki masaže za noge in hrbet.

Vzglavnik okrasimo z različnimi tkaninami

Za darilo naredimo romantično svetilko

Ženska bo zagotovo cenila vašo ustvarjalnost, če ji za 8. marec podarite nenavadno svetilko. Tak kos pohištva je mogoče izdelati iz preprostega cvetličnega lonca. Pripravite plastični cvetlični lonec in stojalo za ploščo, kovinsko žico. Konce žice je treba dolgo držati nad ognjem, da se dobro segrejejo, in z njimi preboditi luknje v loncu ali izrezati nenavadne vzorce v asimetričnem vrstnem redu. Na sprednji strani lonca narišite srce. Svečo postavite na sredino lonca na podporno ploščo in jo pokrijte z že pripravljeno svetilko..

Za darilo naredimo romantično svetilko

Mini šopki sladkarij za 8. marec

Ljubiteljem sladkega bo to presenečenje še posebej všeč, sploh ker ga sploh ni težko narediti. Za majhen šopek sladkarij pripravite:

  • okrogli bonboni;
  • kos pene z žico;
  • organza z umetnimi listi;
  • lepilo z barvnim ali valovitim papirjem;
  • zobotrebci s škotskim trakom.

Najprej naredimo okvir šopka iz kosa stiropora in oblikujemo oval. Vzamemo žico in na koncu naredimo zanko, ki jo je treba pritrditi na ovoj za sladkarije. Iz papirja izrežite cvetne liste in jih s trakom ovijte okoli sladkarij. Naredite več teh rož in jih zberite v šopek. Prostor med sladkarijami napolnite z organzo.

Mini šopki sladkarij za 8. marec

Izrežite kvadratke, jih prepognite na polovico in pritrdite s trakom na zobotrebec. Končni sestavi dodajte svoje umetne liste in svoje darilo za žensko 8. marca – pripravljeno!