Fotografija vrtnih lokov ali kako narediti vrtno dekoracijo

Vrtni loki imajo pomembno vlogo pri urejanju krajine. Lep lok bo veliko povedal o željah lastnika in bo postal tudi pravi okras osebne parcele. Če se naučite, kako narediti lok za rože z lastnimi rokami, lahko poročni dogodek ali drug praznik okrasite s svežim cvetjem..

Kako pravilno narediti cvetlični lok: navodila po korakih

Izvajanje ideje o urejanju cvetličnega loka na vaši lastni koči ali osebni parceli pomeni naslednji tipičen algoritem dejanj:

  1. Razvoj projekta, ki upošteva splošni umetniški koncept.
  2. Usklajevanje konstruktivne rešitve.
  3. Oblikovanje predračuna proračuna, ob upoštevanju vseh materialov, pa tudi želja naročnika.
  4. Kako bi moral biti vrtni lok videti prav.

Pravzaprav ni formalnih norm ali kanonov glede gradnje vhodnega loka, okrašenega s cvetjem. Glavna stvar je, da je vhod v harmoniji z notranjo opremo.!

Pravzaprav ni nobenih formalnih norm ali kanonov glede gradnje vhodnega loka, okrašenega s cvetjem. Glavna stvar je, da je vhod v harmoniji z notranjo opremo!

Z drugimi besedami, gradnja vrtnega loka je lahko iz popolnoma različnih materialov:

– Les;

– Kamen;

– Kovina;

– Cement;

– Beton;

– Plastika.

Toda ne glede na material osnove loka, njegova lepota ni v njem, ampak v njegovi zasnovi. In tukaj na prvem mestu ni arhitekturna struktura, ampak sorte cvetja!

Toda ne glede na material osnove loka, njegova lepota ni v njem, ampak v njegovi zasnovi. In tukaj na prvem mestu ni arhitekturna struktura, ampak sorte cvetja!

Kako narediti vrtni lok z lastnimi rokami

Obstajata dve glavni možnosti za ureditev vrtnih lokov:

– Posamezen projekt, precej drag, vendar vam omogoča, da poudarite svoj okus.

– Tipična rešitev. Kljub “proračunu” takšne izbire ponuja ogromno različnih materialov, tekstur, tekstur in barv.

Zanimiv članek: Figurice iz vezanega lesa za vrt

Obstaja še ena možnost, ki vam bo omogočila, da čim bolj prihranite svoje finance. Res je, v tem primeru boste morali porabiti malo več časa in truda. Tako lahko naročite izdelavo vrtnega loka pri strokovnjakih ali pa ga naredite sami.Ideje za vrtne loke

Obstaja še ena možnost, ki vam bo omogočila, da čim bolj prihranite svoje finance. Res je, v tem primeru boste morali porabiti malo več časa in truda. Tako lahko naročite izdelavo vrtnega loka pri strokovnjakih ali pa ga naredite sami..

Vrtni lok gradimo z lastnimi rokami

Vrtni lok ni tako zapletena zgradba, ki je ni mogoče zgraditi sami..

Vrtni lok ni tako zapletena zgradba, ki je ni mogoče zgraditi sami. Za samostojno gradnjo vrtnega loka za rože ni potrebno toliko materialov:Lesene ločne konstrukcije

Za samostojno gradnjo vrtnega loka za rože ni potrebno toliko materialov:

– 4 ali 6 (odvisno od konfiguracije samega loka) lesenih tramov z višino približno 2,5 metra in prerezom 100 mm, ki bodo igrali vlogo navpičnih stebrov.

– Lesene skobljane plošče, ki služijo kot tla. Zaželeno – obdelano z antiseptičnimi spojinami. To jim bo omogočilo, da prenesejo ekstremne temperature, atmosferske vplive in mehanske obremenitve..

– Manjše deske, letvice in klini, ki bodo držali glavne grede 30-50 cm zakopane v zemljo.

– Ročno orodje, ki vam omogoča gradnjo vrtnega loka brez uporabe posebne opreme in brez sodelovanja težke opreme.

Priporočamo branje: Zimski vrt v hiši naredi sam. Fotografija

Ostalo je odvisno od domišljije in želja lastnika. Luk lahko celo okrasite s preprostim lokom ali zapleteno kombinacijo barvne sestave.

Ostalo je odvisno od domišljije lastnika in njegovih želja. Luk lahko celo okrasite s preprostim lokom ali zapleteno kombinacijo barvne sestave. Glavna stvar je, da je vhod, ki je impresiven za goste, v harmoniji s celotno krajinsko zasnovo.. Vrtni loki – to je pravi okras za vaš vrt, zato ga poskusite narediti sami, tako da združite različne cvetlične aranžmaje.

Oglejte si fotografijo:

preprost vrtni lok

kako narediti vrtne loke

čudoviti vrtni loki

modeli vrtnih lokovVrste vrtnih lokov z lastnimi rokami