Naredi sam vrečko iz pufa s podlogo iz sintepona

DIY vrečka iz pufa

Pohištvo brez okvirja so v Italiji izumili relativno nedavno. Mehke otomanske torbe so se zaljubile v privržence kreativnih rešitev v notranjosti in nenavadnem slogu. Kljub dejstvu, da so v množično proizvodnjo vstopile vrečke ali vrečke, jih lahko šivate doma. Ali želite v svojo notranjost vnesti udobje, svetlost in sodoben dizajn? Preberite v tem članku podrobna navodila o tem, kako narediti vrečko iz pufa z lastnimi rokami.

Materiali za izdelavo pufa - vrečke:

Materiali za izdelavo pufa – vrečke:

– šivalni stroj;

– tkanina za podlogo in prevleko;

– sintetični ozimnik;

– niti;

– škarje;

– papir ali ozadje za vzorce;

– okrasni predmeti (trakovi, kroglice, klobučevina).

Začnimo izdelovati naš mehki puf

1) Najprej se morate odločiti o velikosti končnega pufa. Na široki papir narišite vzorec: štiri stranske dele in dva kroga. Najbolje je, da za podlogo uporabite belo bombažno tkanino, saj se ne bo videla in je z njo udobno delati..

Začnimo izdelovati naš mehki puf

2) Vzorec pritrdite na tkanino in izrežite vzdolž obrisa. Spojite 2 stranska dela skupaj in šivajte na eni strani. Enako ponovite z ostalimi stranmi. Če imate overlocker, predelajte šive, da bo pouf trajnejši..

3) Sedaj sešite stranske dele. Ko pridete na zadnjo stran, ne pozabite pustiti luknje za polnilo..

vzorec za vrečko

4) Delajte samo z napačne strani. Pritrdite zgornji in spodnji okrogli del.

5) Odvijte obdelovanec skozi levo stransko luknjo. Tako so se na sprednji strani vsi šivi izkazali za čiste..

sešijemo podrobnosti našega otomana

6) Napolnite vrečko z oblazinjenim poliestrom skozi stransko luknjo. Hkrati ne pozabite, da bo sčasoma polnilo prevzelo in ne bo tako obsežno..

Oblazinjenje iz oblazinjenega poliestra

7) Zašite luknjo. Ne skrbite, če šiv ni popoln. Pod pokrovom ne bo viden.

izkazalo se je kot majhen ovalni otoman

8) Po istem vzorcu, vendar za nekaj centimetrov, prišite prevleko iz prijetne in goste tkanine. Po želji lahko naredite pravokoten ročaj.

kapsulo z oblazinjenim poliestrom nataknemo v oblazinjenje

9) Vrečka je pripravljena!

puf - vreča z lastnimi rokami je pripravljena!

Šivanje vrečke iz pufa je veliko bolj donosno kot nakup. S samo 2-4 metri tkanine in polnilom lahko naredite edinstven kos pohištva, ki bo postal okras in prijeten kraj za sprostitev. Kot polnilo lahko uporabite ne samo sintetični ozimnik, ampak tudi PVC zrnca, ajdove lupine, fižol, puh ali druge okolju prijazne snovi.

Oglejte si video na temo: naredimo puf – vrečko

Torbica za puf bo videti odlično v notranjosti vrtca ali dnevne sobe. Napolnite svoj dom z živahnimi barvami in ustvarjalnostjo z našo spletno stranjo in rubriko pohištvo!