Een gebruinde huid is veel aantrekkelijker en maakt je zelfverzekerder. Iedereen zal ongetwijfeld toegeven dat ze zich in de zomer veel mooier en jonger voelen dan in de winter. Natuurlijk helpt het goede weer ook veel, maar de bruinige huid ziet er gewoon beter en gezonder uit. Maar de kleur van je laatste vakantie vervaagt na verloop van tijd en je krijgt de drang om jezelf weer bloot te stellen aan de zon. In ons stressvolle dagelijkse leven kan bijna niemand het zich veroorloven om constant op vakantie te gaan in een zonnig land. En dat is ook niet nodig, want er is een gemakkelijker alternatief om je zelfs in de winter aantrekkelijk en beter te voelen – de cosmetische "Zon uit de fles". Onze aanbeveling is: St. Moriz zelfbruiner. Omdat deze, in tegenstelling tot andere producten, extra verzorgende stoffen zoals vitamine E en olijfmelk bevatten, vlekken niet op kleding en hebben geen onaangename geur.

U zult zo meer voordelen en toepassingstips ontdekken…

Zorg voor een stralende, bruine huid met St. Moriz zelfbruiner

st moriz zelfbruinend mooie huid

Zelfbruiner voor meer zelfvertrouwen

st moriz zelfbruiner goede zelfbruiner

Wat zit er in de zelfbruiner??

We weten allemaal dat zonnestralen schadelijk zijn voor de huid. Naast zonnebrand, die alle huidtypes in gevaar kan brengen, drogen de UV-stralen de huid uit en verhogen ze het risico op huidkanker. De zelfbruiners kleuren de huid door een oppervlakkige chemische reactie met de daarin aanwezige dihydroxyacetonstof, en de cellen vormen donkere pigmenten. Afhankelijk van de DHA-concentratie krijg je een meer of minder intense kleur. Dit proces duurt ongeveer 4 tot 5 uur. De cosmetica-industrie biedt nu fantasierijke zelfbruinende producten zoals: B. bruiningscrème, bruiningslotion, bruiningsgel, zelfbruinende mousse/spray of bruiningsdoekjes.

De zelfbruiners van St. Moriz zijn verkrijgbaar in verschillende werkingsmodi, u kunt het zelf zien op https://www.horn-medical.com/selbstbraeuner/. De instant formule is bijvoorbeeld te vergelijken met een dekkende make-up. Dit product kleurt de huid direct en blijft maar een paar uur zitten. Net als de make-up kan deze vervolgens worden afgewassen met water en zeep. Het bruinende effect van Gradual zelfbruiners toont zich pas na langdurig gebruik in een paar dagen en heeft een huidverzorgende werking. En voor de ongeduldige is er de Fast-Mousse zelfbruiner, waarbij na ongeveer 60 minuten een lichtbruin kleurtje te zien is. Hoe langer deze snelle mousse op de huid blijft, hoe intenser de teint wordt.

mooie huid st moriz zelfbruiner

Correcte toepassing is belangrijk

Vrijwel iedereen die wel eens gebruik heeft gemaakt van de zonnebank heeft wel eens te maken gehad met lelijke vlekken en strepen. Om dit te voorkomen en om een ​​mooi egaal effect te krijgen, moet de huid voor het aanbrengen een beetje worden voorbereid. Omdat het DHA-actieve ingrediënt reageert met het bovenste hoornvlies, is het absoluut noodzakelijk om het te wassen en te exfoliëren. Sommige experts raden zelfs aan om ook je lichaamshaar te scheren. Voorzichtigheid is geboden aan het gezicht en de gewrichten. Bij fijne haartjes op het gezicht, zoals de haarlijn of wenkbrauwen, ontstaan ​​vaak vervelende randjes. Hier is het beter zuinig te zijn met de zelfbruiner, van tevoren een vochtinbrengende crème op de zones aan te brengen en deze 3 minuten na het aanbrengen van de zelfbruiner voorzichtig af te vegen met een zachte zakdoek.

De ellebogen en hielen zijn ernstig eelt. Neem hier een kleine hoeveelheid van de tanning lotion en meng het met een klodder vochtinbrengende crème zodat het niet op volle intensiteit inwerkt. Nog een tip: om te voorkomen dat er zich veel zelfbruiner op de gewrichten ophoopt, dek je deze af met een vochtig wattenschijfje.

Het is het beste om een ​​applicatorhandschoen te gebruiken voor het aanbrengen om lelijke vlekken en verkleuringen op de handen te voorkomen. Deze helpen ook om de bruiningscrème gelijkmatig in te masseren. De sprayproducten daarentegen komen rechtstreeks op de huid, maar ook hier moet je ervoor zorgen dat de spray gelijkmatig wordt verspoten.

Wacht niet tot je vakantie om een ​​mooie bruine huid te krijgen. Maak je eigen ervaring met de zelfbruiners uit de tube en zorg voor je welzijn.

goed humeur st moriz Selbstbräner

goede zelfbruiner st moriz zelfbruiner

mooie huid goede zelfbruiner st moriz zelfbruiner