Is luxe kleding een exclusieve luxe, of meer een noodzaak? Afhankelijk van de situatie kan deze vraag verschillend worden beantwoord. Het seizoen waarin ons comfort bijzonder sterk afhangt van de hoogste kwaliteit van onze kleding is beslist de winter. In deze tijd van het jaar moet het aan aanzienlijk meer eisen voldoen dan in de zomer of in de overgangsmaanden. Zodra het buiten echt vriest en waait, merk je het verschil tussen goedkope materialen van gemiddelde kwaliteit en die volgens moderne fabricagenormen zijn geproduceerd. We wijden het artikel van vandaag aan het onderwerp winterjasmode om twee hoofdredenen: Ten eerste willen we de trends voor het komende seizoen presenteren. Bovendien zullen we aan de hand van dit specifieke voorbeeld laten zien wat tegenwoordig comfortabele winterkleding onderscheidt.

creatief model met details winterjas

Winterjassen en actuele modetrends

Hoe passen warme winterjassen eigenlijk in de modetrends van 2020? Om een ​​overzicht voor onszelf te krijgen, hebben we opgezocht bij een van de beste aanbieders, waar er bijvoorbeeld een grote keuze aan Wellensteyn jassen geeft. Maar eerst kort over enkele van de relevante modetrends voor deze winter.

winterjas - een geweldig blauw model

Klassieke snitten, modern textiel en verrassende accenten

Klassieke snitten en kleuren domineerden de modepodia waarop de huidige trends voor winter 2020 werden getoond. Zwart, grijs, blauw en dierenprints waren de basis van veel van de trendy modecollecties. Dus wat was er nieuw en trendy aan? Enerzijds werden creatieve en onverwachte artistieke accenten gelegd. Zo gemaakt z. B. oversized mouwen, glamoureuze elementen op alledaagse kleding enzovoort.

winterjas dames in de huidige kleur oranje

Maar als het om winterkleding gaat, is een ander belangrijk aspect voor ons belangrijker: hier worden retro en klassieke snitten gecombineerd in kleding met uiterst innovatief textiel. Moderne kleding is vooral luxe omdat je aan de zijkant kunt zien hoe comfortabel ze zitten. Je ziet het als het ware aan de drager, doordat de persoon vrijer en zelfverzekerder lijkt dan andere mensen. Modern textiel past zich aan de individuele kenmerken van elk individueel lichaam aan, zodat een en hetzelfde model perfect bij verschillende mensen past. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden: exclusieve moderne winterjassen kunnen intensief en lang worden gebruikt zonder hun goede eigenschappen te verliezen.

winterjas model jonge dames

Moderne outdoorkleding voor komend seizoen

Volgens de zojuist beschreven criteria is de luxe outdoorkleding gemakkelijk te herkennen.’Dikke winterjassen’ is een uitdrukking die tegenwoordig steeds meer in figuurlijke zin wordt gebruikt. De stoffen voor dit seizoen zijn licht en elegant, maar kunnen zelfs in de meest barre winterse omstandigheden een perfecte bescherming bieden.

geweldige modellen jassen bekijk beide kanten

Functionele luxe winterjassen – een symbool van wintercomfort

Een eigentijdse en verfijnde winterjas is erg licht en beschermt je toch perfect tegen storm of vorst. Het textiel is flexibel en dit maakt verschillende ontwerpen mogelijk, die zich als het ware bijna intuïtief aanpassen aan de menselijke figuur. De verschillen zitten in het type weersbestendigheid. Er zijn bijpassende winterjassen die een ideale en tegelijkertijd elegante bescherming garanderen bij sneeuw, regen of wind. Hetzelfde geldt voor accessoires zoals handschoenen, sokken, mutsen enzovoort.

geweldige modellen jassen dame met jeans

Luxe waar je jezelf op moet trakteren

In de modewereld tekent zich al enkele jaren een zeer positieve trend af, waardoor exclusieve kleding toegankelijk is voor een bredere doelgroep dan voorheen. Het geheim ligt voor een groot deel in de geoptimaliseerde en dus goedkopere productie van hoogwaardige textielvezels. Ten eerste kunnen hierdoor de beste modellen tegen steeds lagere prijzen worden aangeboden. Bovendien zijn ze zo onderhoudsvriendelijk en up-to-date dat ze meerdere jaren kunnen worden gedragen. De fusie van alledaagse, zakelijke en sportieve kledingstijlen is immers een voortdurende trend. Dus één en dezelfde winterjas kan waarschijnlijk net zo goed in de stad, bij een officiële gelegenheid en naar een zakelijke bijeenkomst worden gedragen. Een verwennerij voor je lichaam die je modebewustzijn bewijst en een goede investering is. Wij wensen u een passende keuze en een gezellige en gelukkige winter!

teken op de arm geweldige modellen jassen