Zelf draperende make-up maken

Heb je ooit gehoord van het draperen van make-up? Deze frisse beautytrend is vooral in 2021 actueel en super makkelijk zelf te doen! Ben je nieuwsgierig? Lees dan hieronder onze make-up tips en laat je inspireren!

Make-up draperen: een trend uit de jaren 80 die weer actueel is geworden

ongebruikelijke make-upideeën

Draperende make-up is een variant van contouren die vooral in de jaren tachtig populair was. Vandaag beleeft de trend een enorme comeback en we kunnen er deze lente en zomer naar uitkijken. Bij draperende make-up wordt blush gebruikt en tover je contouren in twee verschillende tinten. Het resultaat is aantrekkelijk, ongebruikelijk en kan niet onopgemerkt blijven! Deze look was vooral populair bij sterren uit de jaren 80 als Madonna, Cher en Cyndi Lauper. Als je je gezicht wilt laten stralen met behulp van deze techniek, laat je dan inspireren door onze foto’s!

Combineer twee tinten blush

opvallende draperende make-up

In 2020 brachten we zonder make-up thuis door, dus de make-uptrends voor 2021 zijn kleurrijker en gevarieerder dan ooit! Om de sombere stemming die gepaard gaat met de pandemie tegen te gaan, hebben de ontwerpers veel geweldige hoogtepunten bedacht – vooral tijdens de modeweken lente / zomer 2021. Deze omvatten klassieke smokey eyes en felrode lippen, evenals kleurrijke roze eyeliner en contouring . Dit brengt ook de draperende make-up en de geweldige kapsels uit de jaren 80 weer tot leven. Geweldig, niet? Zelfs als je geen grote fan bent van de retro-looks, kun je de draperende blush gebruiken om een ​​echt moderne en chique make-up te creëren!

Handige make-uptips

moderne make-up technieken 2021 Miranda Kerr

Als het gaat om het draperen van make-up, is het belangrijkste om de blush te verdelen. De twee verschillende tinten kunnen gebreken verbergen en het gezicht een frisse en aantrekkelijke uitstraling geven. De blos moet de natuurlijke vorm van de jukbeenderen volgen. Het is helemaal niet moeilijk om te imiteren en het resultaat kan worden omschreven als statement make-up. U kunt naar eigen keuze tinten blush gebruiken. Of het nu gaat om een ​​zachte look in pastelroze of mooie gouden tinten – alles is mogelijk! Dus laat je fantasie de vrije loop en begin met het aanbrengen van make-up!

Draperende make-up voor een onvergetelijke statement look

Draperende make-up moderne make-up technologie 2021

Veel sterren zijn ook verliefd op de draperende make-up. Herinner je je bijvoorbeeld Rihanna’s geweldige look voor Met Gala 2017 nog? En ongeveer 2 jaar geleden had Marc Jacobs het product “Air Blush Soft Glow Duo’s“Speciaal ontworpen voor de draperende make-uptechniek. Zoals eerder vermeld, is de magie om de twee tinten blush zo met elkaar te combineren dat ze je gezicht al omlijsten en de teint laten stralen.

Make-up stap voor stap uitgelegd

Draperende make-up blush twee tinten aanbrengen

En hoe werkt de make-up zelf? Eerst moet je je make-uproutine zoals gewoonlijk doen – breng lotion aan, breng dan foundation en concealer aan. Als je de ideale blush-kleuren voor jezelf hebt gevonden, ga dan verder zoals bij klassiek contouren. Breng de lichtere tint aan op de jukbeenderen en de donkere tint eronder. Indien gewenst kan de lichtere tint ook langs de slapen worden aangebracht, tot aan het hoogste punt van de wenkbrauw. Zo geef je het gezicht een geweldige V-vorm en zorg je voor een egale look.

Het belangrijkste bij het aanbrengen van make-up is om de overgangen tussen de twee tinten goed te laten overvloeien. Zo ontstaan ​​er geen scherpe randen of gekleurde franjes. Je hebt hier eigenlijk geen speciaal penseel voor nodig – je kunt ook de gebruikelijke blushborstel gebruiken. Het zou logisch zijn om een ​​​​blushpalet te kiezen dat verschillende gecoördineerde nuances bevat. Experimenteer totdat je de beste kleurencombinatie voor jou hebt gevonden!

Verwelkom de lente met coole make-up!

Rihanna make-up stijlvol

Make-up draperen is een geweldige manier om de lente en zonnig weer te verwelkomen en tegelijkertijd je schoonheidsroutine op te frissen. De combinatie tussen een donkere en een lichtere tint blush ziet er zeer aantrekkelijk uit en zorgt voor een stralende teint. Maar om het resultaat er stijlvol uit te laten zien, raden we aan om de rest van de make-up natuurlijk te houden.

Draperende make-up benadrukt jukbeenderen

Make-uptrends 2021

Make-up blush aanbrengen

Draperende make-up roze nuances

Make-up draperen geweldig idee kiezelstenen

Maak zelf draperende make-up instructies

Make-up beroemdheden draperen

Benadruk de jukbeenderen met blush

de teint lichter maken blos

vind de juiste blush voor jou

Draperende make-up roze en zilvertinten

opvallende make-up blush jukbeenderen

Make-up van staatslieden met blush

Subtiele draperende make-up

Dpaping make-up roze

Doe-het-zelf make-uptips voor draperen

Make-up stijlvolle ideeën lichte huid

Make-up draperen met glitter

subtiele draperende make-up prachtige look

Vrouw blond groene ogen jukbeenderen blozen

Draperende make-up geel en roze

Modellen jukbeenderen rouge opvallend

Het draperen van make-up leverde veel blush op

Zelf draperende make-up maken

Draperende make-up felrode lippen