Make-up tips blauwe ogen

Blauwe ogen komen minder vaak voor in vergelijking met andere oogkleuren, en ze zijn iets heel bijzonders, dus het is belangrijk om ze op de juiste plaats te zetten bij het aanbrengen van make-up. In deze post bieden we je handige make-uptips voor blauwe ogen, evenals twee geweldige make-uptechnieken die je zeker moet proberen! Hier kun je ook ontdekken welke de beste oogschaduwnuances zijn voor een blauwe oogkleur, en welke je beter kunt vermijden bij het aanbrengen van make-up. Laat je inspireren en veel leesplezier!

Make-up blauwe ogen – bijpassende oogschaduwkleuren

blauwe ogen benadrukken make-up

effectieve make-up blauwe ogen

geweldige make-uptips voor blauwe ogen

Make-up technieken blauwe ogen

Make-up blauwe ogen creatieve ideeën

breng blauwe ogen naar voren betere make-up

blauwe ogen benadrukken oogschaduwkleuren

blauwe ogen vormen effectieve ideeën

Blauwe ogen opmaken

blauwe ogen make-up ideeën en inspiratie

Zoals ik hierboven al zei, zijn blauwe ogen echt speciaal en worden ze snel in het oog springend als ze op de juiste manier worden benadrukt. De sleutel tot succes is in dit geval het kiezen van de juiste oogschaduwkleur. Als het gaat om het aanbrengen van make-up voor blauwe ogen, wenden veel vrouwen zich vaak tot groen en blauw, wat een grote fout is. Omdat de combinatie tussen blauwe ogen en blauwe of groene oogschaduw te eentonig en fantasieloos oogt. Kies liever voor goud-, brons- en bruintinten. Tegenwoordig zijn ze niet alleen bijzonder modern, maar zien ze er ook elegant uit en vormen ze een mooi contrast met het blauw van de iris. Hetzelfde geldt voor de warmere oogschaduwtinten zoals rood, oranje en geel, die perfect zijn voor de zomer! De roze tinten passen ook goed bij de blauwe oogkleur en zijn bijzonder geschikt voor dagmake-up. En voor de avondlook kun je oogschaduw kiezen in zwart, grijs of paars. Alle lila nuances benadrukken de blauwe oogkleur bijzonder goed en kunnen, afhankelijk van hun intensiteit, variëren van subtiel tot dramatisch. De violette oogschaduws zijn ideaal te combineren met mascara of eyeliner in marineblauw. Het is eigenlijk geen moeilijke taak om blauwe ogen op te maken, want de keuze aan geschikte tinten is enorm. De geslaagde kleurencombinatie is het belangrijkst voor het professionele resultaat, daarom hebben we in dit artikel foto’s verzameld die als voorbeeld en inspiratiebron voor je kunnen dienen. Lees verder voor meer informatie over de beste make-uptechnieken voor blauwe ogen!

de beste make-up tips blauwe ogen

moderne make-up technieken probeer blauwe ogen uit

handige tips make-up voor blauwe ogen effectief

Oogkleur blauw trendy make-up technieken

Make-up moderne, effectieve blauwe ogen

Zomer make-up trends blauwe ogen

make-up blauwe ogen

Blauwe ogen geaccentueerd: cut-crease make-up

Oogkleur blauw succesvolle make-up tips

Oogkleur blauw trendy oogschaduwkleuren

bijpassende oogschaduw kleuren blauwe ogen

moderne make-up technieken oogkleur blauw

blauwe ogen effectieve avondmake-up

make-up succesvolle blauwe ogen

make-uptips voor blauwe ogen

Voordat u make-up gaat aanbrengen, dient u uw oogleden en de huid rondom de ogen goed te reinigen en een vochtinbrengende crème aan te brengen. De eerste moderne make-uptechniek die we je willen laten zien heet “Cut-Crease”. Het Engelse woord “kreuk” verwijst naar het beweegbare ooglid. Bij dit type make-up wordt het geaccentueerd met een lichte tint oogschaduw en “afgesneden” van de rest van het oog door een donker randje. Je hebt maar drie complementaire oogschaduwkleuren nodig – bijvoorbeeld chocoladebruin, abrikooskleur en lichtbrons, eyeliner en mascara. Breng eerst de donkerste tint aan – in dit geval chocoladebruin, in de plooi van het ooglid en een beetje eroverheen. Dan moet je opnieuw schilderen in de plooi van het ooglid met de volgende tint – de abrikozenkleur. Breng lichtbronzen oogschaduw aan op het beweegbare ooglid en gebruik het penseel om de kleuren te vervagen om een ​​vloeiende overgang tussen de kleuren te creëren. De volgende stap is het aanbrengen van de eyeliner – u moet de klassieke eyeliner aan de buitenste ooghoek verlengen met een schuine lijn en deze van buiten naar het midden vullen. Benadruk tot slot je wimpers met mascara. compleet!

De beste make-uptechnieken voor blauwe ogen: smokey eyes

blauwe ogen make-up tips professioneel

Make-up blauwe oogkleur make-up technieken

succesvolle make-up blauwe ogen

Oogkleur blauw bijpassende oogschaduw kleur make-up technieken

de beste make-up technieken blauwe ogen

Tips make-up blauwe oogkleur

blauwe oogkleur dag make-up

Make-up professioneel blauwe oogkleur

Smokey Eyes make-up voor blauwe ogen

Smokey Eyes make-up blauwe oogkleur

Als je blauwe ogen hebt, moet je Smokey Eyes zeker eens proberen! Er zijn eigenlijk twee varianten – in lichtere kleuren voor de daglook en in donkere zwart- en grijstinten voor avondmake-up. De gemakkelijkste manier om smokey eyes op te maken is door een lichtere tint oogschaduw in de binnenste ooghoek en een donkerdere tint in de buitenste ooghoek, in de plooi van het ooglid en iets daarboven te deppen. Gebruik het penseel om een ​​vloeiende overgang tussen de kleuren te creëren voor een mooi rokerig effect. Benadruk ook de ogen met eyeliner of kohlpotlood en mascara. Al klaar!