Lotus tattoo mandala symmetrisch stijlvol

De tatoeages tonen onze individualiteit en hebben altijd een persoonlijke betekenis, daarom zijn ze op dit moment zo populair. Als je snel een nieuwe wilt hebben, ben je hier aan het juiste adres! In dit bericht delen we enkele inspirerende ontwerpideeën voor Lotus Tattoo Mandala. Hieronder leer je ook meer over de symbolische betekenis van de mandala-tatoeages en hun oorsprong, evenals een paar interessante feiten over de lotusbloem als tatoeage-motief. Hopelijk vind je onze tattoo-ideeën erg leuk! We wensen je veel leesplezier!

Lotus Tattoo Mandala – bijzonder mooi en stijlvol

Tatoeages bloemmotieven lotusbloem

Tattoo idee lotusbloem elegante onderarm

Lotus tattoo mandala-idee voor mannen

Lotusbloem tattoo teder mooi

Lotusbloemtattoo terug bijzonder groot

Tattoo lotus subtiel

Tatoeage betekent lotusbloem

Lotus tattoo mandala stijlvol ontwerp

Lotus tattoo mandala symmetrisch stijlvol

Je kunt op de bovenstaande foto’s zien hoe Lotus Tattoo Mandala eruit ziet. Het is een zeer delicate tatoeage die meer geschikt is voor vrouwen. Mandala-tatoeages zijn ook uitstekend geschikt voor mannen die kunnen kiezen voor een geometrisch of abstract motief in plaats van bloemen.

Wat symboliseert de lotusbloem??

Lotusbloem tekenen tattoo motief

Tattoo lotusbloem sjabloon mooi

Lotus tattoo mandala terug vrouw groot

Tattoo lotusbloem stijlvolle illustratie

Lotus tattoo mandala meisje terug kleurrijk

Lotus tattoo mandala onderarm echt elegant

Lotus tattoo mandala terug groot opvallend

Wat is er speciaal aan Lotus Tattoo Mandala? Aan de ene kant is het het motief, aan de andere kant de manier waarop het wordt gepresenteerd. Eerst vertellen we je meer over de mandala’s en daarna geven we je redenen waarom je de lotusbloem als motief zou moeten kiezen. De lotustattoo is waarschijnlijk een van de meest populaire bloementatoeages, samen met de rozentatoeage. De reden is niet alleen de schoonheid van de plant, maar ook het feit dat de lotus in veel culturen en religies een heilige bloem is. Het woord “lotus” komt eigenlijk uit het Grieks en betekent “gekoesterde plant”. Een lotusbloemtattoo kan er echt een zijn Bereik van betekenissen hebben. Het staat bijvoorbeeld voor:

  • Zuiverheid en trouw
  • Creativiteit en creativiteit
  • Opluchting
  • onschuld
  • medeleven
  • passie
  • Doorzettingsvermogen en doorzettingsvermogen
  • Duidelijkheid en perfectie
  • Goddelijkheid en religie
  • Liefde en harmonie

De lotustattoo onthult over de eigenaar dat hij verlangt naar schoonheid en harmonie. De lotus staat voor een zuivere ziel en is een goede keuze voor iemand voor wie liefde en loyaliteit het belangrijkst zijn. En als het gaat om de verbinding tussen de lotus en religie – in het boeddhistische geloof staat de bloem voor het pad van het menselijke naar het goddelijke en is het een algemeen symbool voor religie. Bovendien symboliseert in het esoterische rijk de paarse lotusbloem de mystieke kracht. Al deze betekenissen maken de lotus het perfecte tattoo-motief voor vrouwen. De bloem is ook geschikt voor mannen omdat de tatoeage ook verbonden is met het spirituele.

De lotus ziet er bijzonder mooi uit als hij wordt afgebeeld als een mandala. Daarom vertellen we je hieronder meer over de mandala-tatoeages die tegenwoordig bijzonder populair zijn. Lees verder! &# 128578;

Mandala’s zijn bijzonder modern als tatoeagemotief

Mandala tekenen rustgevend

Tatoeage ideeën mandala kleurrijk

Mandala tattoo voeten echt origineel

Het woord “mandala” komt uit het Sanskriet en betekent “heilige cirkel”. Het gaat om een ​​cirkel die een middelpunt is waar alles om draait. Elke mandala is eigenlijk volgens dit principe gebouwd – het heeft een duidelijk gedefinieerd centrum waarrond alle motieven concentrisch zijn opgebouwd. Mandala’s hebben een magische betekenis in het boeddhisme en het hindoeïsme. Volgens de esoterie kan mandala het onderbewustzijn en de psyche rechtstreeks beïnvloeden door bepaalde vormen en kleuren. Dit bevordert de concentratie en je kunt je innerlijke rust vinden. Hoewel niet wetenschappelijk bewezen, hebben mandala’s een bekend kalmerend effect. Het kleuren van mandala’s is bijvoorbeeld een effectieve manier om te ontspannen en de stress van het dagelijks leven te verlichten.

Lotus Tattoo Mandala staat voor puurheid, schoonheid en harmonie

Lotus tattoo mandala originele armontwerpen

Lotus tattoo mandala enkel

Tattoo vrouw dij

Lotus tattoo mandala pastelkleuren delicaat

Lotus tattoo mandala prachtige ontwerpideeën

Lotus tattoo mandala prachtige look

Rug tattoo lotusbloem

Tatoeages elegante motieven voor vrouwen

Tatoeage-ideeën voor vrouwen

Grote polstattoo

Lotus tattoo mandala aquarellen

Lotus tattoo mandala geweldige sjablonen

Als het gaat om een ​​lotustattoo-mandala, betekent dit dat het motief zo ​​wordt gepresenteerd dat alles om een ​​middelpunt draait. Dit type weergave ziet er bijzonder symmetrisch en harmonieus uit – kijk maar naar onze foto’s om het zelf te zien! Daarnaast kan de lotus worden gecombineerd met extra motieven en ornamenten, zodat een gecompliceerde afbeelding ontstaat. Hieronder staan ​​​​meer ontwerpideeën voor de moderne mandala-tatoeages. We hopen dat jullie er ook van genieten!

Mandala-tatoeages – meer ontwerpideeën

Mandala-motieven prachtige look

Tattoo schouder vrouw mandala

Rug tattoo grote man schedel

Mandala-tatoeages originele ideeën

coole tatoeages mandala schedel

Ideeën voor mandala-tatoeages voor mannen en vrouwen

Mandala tattoo man onderarm

Mandala tattoo schouder vrouw

Tattoo elleboog meisje mandala