Trouwringen tatoeëren geweldige ideeën voor getrouwde stellen

Laten we het hebben over trouwringen. Natuurlijk heb je waarschijnlijk tientallen verschillende trouwringideeën op je inspiratiebord bewaard, maar geen enkele trok echt je aandacht. Of misschien heeft u een ring in gedachten die op dit moment niet binnen uw budget past. In plaats van nog meer druk uit te oefenen op je grote dag om de perfecte trouwringen voor jou en je partner te vinden, heb je nagedacht over trouwringentattoo?

Hoewel het geen traditionele trouwringen zijn, worden ringtatoeages steeds populairder, volgens Dani Egna van INKED. “Of je nu niet elke dag een echte ring draagt ​​of iets wilt dat je liefde permanent aangeeft, ringtattoos zijn zeker in opkomst.”

Trouwringentattoo: wanneer moet je er een krijgen??

Trouwringen tatoeage inspirerende ideeën

Terwijl trouwringen op de grote dag worden uitgewisseld, heeft een trouwringtattoo tijd nodig om te genezen – dus plan er een voor je bruiloft. “Het genezen van een tatoeage is voor iedereen anders”, legt tatoeëerder Brittany Randell uit. “Elk huidtype is anders en er zijn veel factoren voor het lichaam: gezondheid, wateropname en hydratatie; Producten die je gebruikt voor genezing.”

Ringtattoos zijn soms moeilijk te genezen, maar genezen meestal goed. Volgens Randell moeten de tatoeages in de meeste gevallen worden bijgewerkt. Dus bespreek met je partner of ze het er allebei over eens zijn om na een paar jaar terug te gaan naar de tatoeëerder.

Ideeën voor tatoeages voor trouwringen: effen linten

Trouwringen tatoeëren eenvoudige linten

De eenvoudige linten zijn de perfecte manier om uw huwelijksstatus te tonen. De gedefinieerde trouwringen zijn gedurfd en toch elegant. Voor bruiden: plaats de tatoeage net onder je verlovingsring of kies voor twee getatoeëerde linten als je geen verlovingsring hebt.

Bijpassende initialen

Trouwringen tattoo initialen

Het krijgen van de initiaal van uw echtgenoot op uw ringvinger is een zeer opmerkelijk ringdetail. Als je een meer opvallende ringtattoo wilt, kies dan voor een vetgedrukt lettertype met de initialen van je partner erop in plaats van een ring. Bovendien kun je ook andere details rond de initiaal toevoegen voor een persoonlijker tintje.

Betekenisvolle woorden

Trouwringen tatoeage woorden

Een ander geweldig idee zou zijn om niet alleen elkaars initialen rond hun vingers te tatoeëren, maar ook wat betekenisvolle woorden op de zijkant van de vinger. Vraag je tatoeëerder of ze zo’n tatoeage kunnen doen, en kies dan een betekenisvol woord dat je huwelijk vertegenwoordigt.

hele namen

Tattoo ringen polsnamen

Als je meer verlangt dan de initialen van je partner, ga dan voor de volledige naam. Het zou een intiem tintje zijn om je huwelijk te beginnen en ook een uitstekend kunstwerk. De tatoeage doet meer denken aan je liefde dan aan het huwelijk en is nog steeds een stuk dat je voor altijd zult hebben.

Trouwringentattoo: sterren, maan & andere hemellichamen

Trouwringen tattoo super stijlvolle ster

Deze tatoeage is voor liefhebbers van sterren en maan. Als jij en je partner geïnteresseerd zijn in astrologie en betekenis vinden in de sterren, kies dan voor hemelse symbolen die voor jullie beiden belangrijk zijn in plaats van traditionele trouwringen.

Elegante decoraties

Trouwringen tatoeage decoraties

Als trouwringen en initialen niets voor jou zijn, zijn sierlijke vormen en symbolen de juiste keuze. Praat met uw partner over bepaalde signalen die u beiden graag zou willen hebben. &# 128578;

Bloemenpatroon

Tattoo trouwring bloemmotieven

Als je partner je enthousiasme voor bloemen niet deelt, koop dan eerst een bijpassend tattoo-lint met een paar ontwerpen erop. Van daaruit laat de tatoeëerder een bloemmotief rond de ring toevoegen.

Ontwerpen geïnspireerd door de natuur

Partner tatoeages natuurmotieven

Als je je verbonden voelt met de natuur, doe er dan een ring omheen in de ware zin van het woord. Laat je favoriete symbolen van de natuur op je ringvinger tatoeëren. Ieder van jullie kan een symbool kiezen – voor jezelf of voor de ander.

Eenvoudige trouwringen

Partner tatoeages eenvoudige trouwringen

Dunne trouwringen zijn een chique optie als jij en je partner geen traditionele ringen willen. Het is nog steeds opmerkelijk, maar sierlijk genoeg om later ook meer ontwerpen toe te voegen!

Romeinse cijfers

Trouwringen tatoeage Romeinse cijfers

Laat de tatoeëerder voor je tattoo-trouwringen een dun lint ontwerpen dat een ring repliceert en een betekenisvolle datum in Romeinse cijfers toevoegt – ofwel de dag dat je elkaar ontmoette of je trouwdag.

Trouwringen tatoeage prachtige idee keeper bloemmotieven

Trouwringentattoo met witte inkt

Tatoeages in plaats van trouwringen

mooie tatoeages voor het hart van de echtgenoot

Partner tatoeages geometrische motieven

Selecteer trouwringen tattoo ontwerpen

Trouwringen tatoeage woord liefde geweldig

Trouwringen tatoeëren geweldige ideeën voor getrouwde stellen

Trouwringen tatoeëren opvallend eenvoudig

Tatoeages voor echtgenoten oneindigheidssymbolen harten

Handgeschreven tatoeage van echtgenoot

Tatoeages voor koppels trouwdatum

Tatoeages pijlen paar

Trouwringen tatoeage namen mooi

Initialen hart romantische ring tattoo

Ring tatoeages bruid en bruidegom

Trouwringen tatoeage prachtig idee opvallend

Partnertattoos verankeren vingers zijwaarts

Trouwringen tatoeage gewoon elegant

Trouwringen tatoeëren contemplatieve woorden

Trouwringen tatoeage decoratief

romantische partner tattoo-ideeën

Trouwringentattoo met natuurmotieven echt geweldig