Het leven is onmogelijk zonder zonlicht, en er is geen gezelligheid zonder goede interne verlichting.

Het leven is onmogelijk zonder zonlicht, en er is geen gezelligheid zonder goede interne verlichting. Het verlichtingsconcept speelt een cruciale rol in het interieurontwerp om de structuur en natuurlijke schoonheid van uw huis naar voren te brengen. Daarnaast dient de binnenverlichting te voldoen aan de lichttechnische eisen van het appartement zodat een juiste lichtverdeling wordt bereikt. Aan deze basisvereisten is moeilijk te voldoen met de vorige gloeilamp. De uitvinding van de lichttechniek – LED, is de ultieme oplossing! Lees onze tips voor een professioneel verlichtingsconcept om je huis om te toveren tot een ware oase van welzijn en om je prettig te voelen.

Waar moet je op letten bij het maken van het concept voor de juiste verlichting??

Waar moet je op letten bij het creëren van het juiste lichtconcept?

Voordat je het belang van de juiste binnenverlichting inziet, moet je goed bekend zijn met de invloed van licht. Ten eerste beïnvloedt het licht onze ogen. Ongeveer 65% van alle informatie voor de omgeving wordt verkregen met behulp van het visuele proces – de belangrijkste sensorische ontvanger. Daarentegen heb je een hoge mate van gevoeligheid voor de lichtverdeling. Het is wetenschappelijk bewezen dat men gevoelig reageert op de licht-donker verandering. Hierdoor lijdt 2% van de wereldbevolking Winterdepressie.

Het juiste verlichtingsconcept creëren - wat moeten we weten over binnenverlichting?

De factoren die van groot belang zijn bij het kiezen van binnenverlichting:

 • Helderheid – De beste lichtintensiteit voor lezen en schrijven is 500 lux*
 • Ontwerp van de lampen – creëer een kleine oase van welzijn om te lezen als een combinatie van originele stoelen en enkele individueel geconfigureerde lampen. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan ongebruikelijke ontwerpen van lampen met een hoge energie-efficiëntie en kwaliteit www.getlight.de Vind.
 • Snelheid – het hangt ervan af of de lichten snel genoeg gaan.
 • Lichtverdeling – de verlichting moet accenten leggen in je huis.
 • schaduwvorming
 • Lichtkleur – Het kunstlicht kan het natuurlijke licht niet vervangen, maar de nieuwe lampen kunnen het beter nabootsen. Voor de keuken, slaapkamer en woonkamer kun je vertrouwen op warm wit licht, voor werkruimtes – koel licht.
 • Energieverbruik – Vervanging van gloeilampen (60 watt) door led-verlichting (10 watt) bespaart jaarlijks meer dan 15 euro in elk Duits huishouden.
 • Levensduur – de gloeilamp – 1 jaar, de LED-verlichting – 25 jaar

* Lux – de maateenheid voor helderheid

De toekomst van verlichting bestaat uit 3 letters

Licht imiterende diodes – LED

De toekomst van verlichting bestaat uit 3 letters

Tegenwoordig is LED-verlichting de vallende ster van alle soorten verlichting. Deze nieuwe technologie lost een aantal van de wereldwijde verlichtingsproblemen op, zoals lage energie-efficiëntie en levensduur. De LED-lampen bieden gebruikers flexibiliteit in gebruik en een garantie dat ze nooit meer in de val van de hete gloeilamp zullen vallen. De huidige technologieën op het gebied van binnenverlichting hebben technische hoogten bereikt die vandaag de dag nog steeds niet te geloven zijn, zoals het moderne “slimme” lichtmanagement. U kunt tegelijkertijd aan alle noodzakelijke verlichtingseisen voldoen en een prachtig ensemble van moderne lampen en lichten met ongebruikelijke ontwerpen creëren.

3 tips voor een hoog comfort in huis

3 tips bij het plannen van verlichting voor een hoog comfortniveau in huis

 1. Verwennerij voor de ziel – U kunt de sfeer in uw huis bijzonder goed opfleuren met uitgebalanceerde verlichting van sfeer- en werklicht.
 2. Geniet van elk gezicht! – De juiste lichtverdeling geeft u de mogelijkheid om zogenaamde lichteilanden te gebruiken om de accenten van uw appartement te accentueren en de probleemgebieden te verbergen.
 3. Bovenal gemak – kies voor lampen die reageren op een druk op de knop vanaf de bank. Een hoger lichtcomfort hangt nauw samen met een hoog comfort.

Een schitterende kroonluchter, als uit een sprookje

LED verlichting in de gang

Uw levenshouding moet overeenkomen met het volgende motto:

“Laat jezelf een beginner zijn!”

Alleen dan ben je klaar om afscheid te nemen van de oude gloeilampen en “ja” te zeggen tegen de koortsachtige led-verlichting! Een meidenavondfeest, een romantisch diner voor twee, een filmavond of een huiselijk ‘black tie’-feest – de moderne verlichting met een verbluffend design maakt alles mogelijk!

Verbluffende ideeën voor binnenverlichting en waardevolle tips voor het juiste verlichtingsconcept