Mee-eter masker doe-het-zelf

Mee-eters zijn een veelvoorkomend cosmetisch probleem, dus in deze post laten we je zien hoe je ze heel gemakkelijk kunt verwijderen! In plaats van veel geld uit te geven aan dure cosmetische producten, raden we je aan om onze gezichtsmaskers met huismiddeltjes te proberen. Hieronder staan ​​​​7 doe-het-zelf-ideeën voor mee-eters die u kunnen helpen!

Zelf-mee-etermasker met zuiveringszout

Zuiveringszout gezichtsmasker tegen comedonen

Mee-eter masker DIY baking soda masker

Mee-eters, die je vaak ook krijgt comedonen roept, weet ieder van ons. De kleine zwarte stippen op het gezicht ontstaan ​​wanneer de poriën verstopt zijn – door lichaamseigen talg of te rijke crèmes en andere cosmetische producten. Als je veel cosmetica gebruikt die je huid niet laten ademen, heb je meer kans om mee-eters te krijgen. De comedonen zijn hardnekkig, maar als je je gezicht goed en regelmatig schoonmaakt, gaan ze vanzelf weg. Er zijn een aantal dure producten voor mee-eters en acne op de markt. Maar zoals beloofd laten we je in dit artikel zien dat gezichtsverzorging net zo goed werkt met huismiddeltjes. Onze eerste doe-het-zelf-mee-etermasker is gemaakt met zuiveringszout en het recept vind je hieronder!

Meng gewoon wat zuiveringszout met een beetje water om een ​​dikke pasta te maken. Was vervolgens je gezicht met water en breng de pasta vervolgens aan op een vochtige huid. Laat de baking soda 5 minuten intrekken en spoel daarna je gezicht af met lauw water. Je kunt het bakpoeder-watermengsel ook als peeling gebruiken en met lichte ronddraaiende bewegingen in de huid masseren. Zuiveringszout is zeer effectief tegen mee-eters, en je kunt dit masker één keer per week doen.

Mee-etermasker DIY met citroensap

Mee-etermasker DIY met citroen

Ons volgende idee is voor een effectief masker met citroensap en yoghurt. Meng wat citroensap met een paar eetlepels natuurlijke yoghurt, honing en een beetje zout. Citroensap en zout hebben antibacteriële eigenschappen, terwijl yoghurt en honing heilzame voedingsstoffen voor de huid leveren. Na 30 minuten kun je het masker afspoelen met lauw water.

Havermout en yoghurt tegen comedonen

Yoghurt havermout masker

Ook met havermout en yoghurt kun je een heerlijk masker maken tegen mee-eters. Meng in een kom 3 eetlepels fijngemalen havermout met 2 eetlepels yoghurt en 1 eetlepel citroensap. Aanbrengen op een gereinigd gezicht en 5-7 minuten laten intrekken. Compleet! Het masker kan ook als peeling gebruikt worden.

Eenvoudig masker met eigeel

Recept voor eigeelmasker

Je kunt een bijzonder eenvoudig masker maken tegen comedonen van eidooiers. Je moet gewoon het eiwit van de dooier scheiden. Doop vervolgens een watje in de eidooier en plaats deze op de aangetaste plekken – dit werkt het beste op de neus. Wacht ongeveer 20 minuten totdat het katoen volledig is opgedroogd, verwijder het wattenschijfje en was je gezicht met lauw water.

Het populaire zwarte masker met actieve kool

zwart gezichtsmasker effectief

Tips voor een zuivere huid

Het volgende recept is voor het populaire mee-etermasker met actieve kool. Actieve kool heeft het vermogen om andere stoffen aan zichzelf te binden, zodat het kan worden gebruikt om het overtollige talg te verwijderen. Het enige wat u moet doen is geactiveerde kooltabletten kopen bij de apotheek of drogisterij, ze vermalen tot een fijn poeder en mengen met een beetje water. De resulterende dikke pasta moet op de huid worden aangebracht en laten drogen. Verwijder vervolgens met water. Al klaar!

Hydraterend masker met aloë vera

Mee-etermasker DIY met huismiddeltjes

Mee-eter masker DIY aloë vera

Gezichtsmaskers met aloë vera geven vocht af aan de huid, maar gaan ook mee-eters tegen. Daarom raden we aan om de binnenkant van 3-4 aloë vera bladeren te pureren en te mengen met 1 eetlepel kwark en 1 eetlepel honing. Breng het gezichtsmasker aan op de huid en laat het 10 minuten intrekken.

Recept voor gistmasker tegen acne en comedonen

Mee-etermasker DIY prachtig gistmasker

Ons laatste idee is voor een gezichtsmasker met gist, dat ook heel effectief is tegen acne. Voor het recept verwarm je wat melk in een steelpannetje en los je er een blokje gist in op. Breng de resulterende romige pasta aan op de aangetaste gebieden. Na ongeveer 10 minuten kun je je gezicht wassen met lauw water.

Citroen huidreiniging

Citroen en yoghurt gezonde huid

vecht tegen de onzuiverheden

Mee-etermasker DIY met gist

effectief afpelmasker

tegen de comedonen

Mee-eter masker DIY havermout

Mee-etermasker DIY reinig je gezicht

Gezichtsmasker met aloë vera

maak een gistmasker voor jezelf

Eigeel tegen comedonen

Aloë Vera voor een zuivere huid

Apart ei

zuivere en gezonde huid

Mee-etermasker DIY effectieve recepten

Zelf mee-etermasker maken

Mee-etermasker DIY met natuurlijke yoghurt

Havermoutmasker aanbrengen

Masker citroen yoghurt honing