Bescherming tegen elektrosmog

Chronische uitputting, slopende pijn, misselijkheid. Eerst nam de kracht af, toen kwam de pijn. Van dokter naar dokter, maar de oorzaak kon nog steeds niet gevonden worden. Als dit u bekend voorkomt, moet u uw mobiele telefoon uitschakelen. Er is een groot onzichtbaar stukje van de puzzel dat over het hoofd lijkt te worden gezien en het heet elektrosmog. Sommige mensen zijn extreem gevoelig voor elektromagnetische straling.

Electrosmog – de enorme olifant in de kamer

Electrosmog - de enorme olifant in de kamer

Zou “elektrosmog” de olifant in de kamer kunnen zijn die het normale, gezonde ritme verstoort en disharmonie veroorzaakt? Als we je dichter bij de betekenis van elektrosmog brengen, zul je jezelf ervan overtuigen dat dit effect echt bestaat. De feiten zijn behoorlijk schokkend, dus we hebben geprobeerd de zorgwekkende realiteit en de termen uit te leggen als licht verteerbare informatie.

Er zijn talloze bronnen van elektromagnetische vervuiling in de moderne wereld

Er zijn talloze bronnen van elektromagnetische vervuiling in de moderne wereld

Veel mensen zijn er al van overtuigd: van elektrosmog word je ziek. Maar wat elektrosmog precies betekent, kan uit de term zelf worden afgeleid. Wat “elektrisch” is, is duidelijk – het heeft te maken met het elektrische veld en de elektromagnetische straling, de constante metgezellen in de moderne wereld. De term “smog” wordt gebruikt in verband met luchtvervuiling. Mensen worden niet alleen blootgesteld aan zonnestraling, maar ook aan elektrosmog. Elektromagnetische straling komt van alle elektrische apparaten die je op de foto ziet – mobiele telefoons, wifi-apparaten, tablets, draadloze gegevensoverdracht beïnvloeden onze gezondheid door hormonale processen te verstoren, en soms zelfs zo erg dat het kanker kan veroorzaken.

We hebben gekeken wat de wetenschap zegt en hebben enkele praktische oplossingen en tips om elektromagnetische vervuiling te voorkomen.

Bescherming tegen elektrosmog: zo voorkom je het

Bescherming tegen elektrosmog: zo voorkom je het

Iedereen weet dat mobiele telefoons schadelijk zijn voor de gezondheid. Maar is bescherming tegen elektrosmog gegarandeerd door mijn mobiele telefoon uit te schakelen? Het antwoord is nee”. De reden – er zijn talloze bronnen die elektrosmog veroorzaken: magnetrons, WLAN, CB-radio, Bluetooth. In het dagelijks leven, zowel privé als professioneel, worden mensen blootgesteld aan de effecten van elektromagnetische straling. Volgens statistieken zullen in 2018 ongeveer 400 miljoen wifi-apparaten in Duitsland actief zijn. Toch is een stralingsvrij leven mogelijk.

De kleding heeft ook een beschermende functie. Maar het gaat hier niet om de dagelijkse outfit, maar om afschermende kleding. De afschermingsmaterialen bestaan ​​uit vezels die tijdens het dragen niet elektrostatisch kunnen worden opgeladen. Katoen of viscose wordt meestal gebruikt voor het afschermen van kleding en de stoffen worden door een ingewikkeld spinproces ook voorzien van zilverdraad, die voor afscherming in de kleding zorgen. Het is van groot belang om de hersenen, het hart en de andere inwendige organen te beschermen. Het is om deze reden dat de meeste jassen en jassen worden genaaid. De website van esmog-shop.com zal u graag adviseren over de selectie van geschikte afschermende kleding en afschermingsmaterialen, en u ook professionele hulp bieden om uzelf te beschermen tegen elektrosmog.

Er zijn er ook nuttige tips, die u helpen om elektrosmog in uw dagelijks leven te verminderen:

• geen lange telefoongesprekken voeren

• Schakel uw mobiele telefoon en WLAN-router uit als u slaapt of gebruik een afgeschermde overkapping

• Afschermende verven in uw eigen appartement

• Elektrische apparaten laten testen door specialisten en elektromagnetische velden meten

• Bescherm je hoofd als je buiten bent.

Je moet de verantwoordelijkheid voor jezelf nemen

Je moet de verantwoordelijkheid voor jezelf nemen

In de hightechwereld van vandaag is het over het algemeen nog niet mogelijk om elektrosmog volledig te vermijden. De eigen gezondheid en die van toekomstige generaties is de verantwoordelijkheid van ieder individu. Effectieve tegenmaatregelen zijn geen luxe, maar een noodzaak. Dit is erg belangrijk om uzelf en uw gezin te beschermen, omdat de gezondheid van de mensen van wie we houden onze topprioriteit blijft. De echte vakantie is de offline vakantie! Ons advies: ga offline en je lichaam zal je dankbaar zijn!