Engelbert Strauss Werkkleding Engelbert Strauss Outlet

engelbert strauss: grote keuze, hoogwaardige producten

Engelbert strauss is een Duitse merkfabrikant en tegelijkertijd een postorder- en retailbedrijf. Het bedrijf biedt voornamelijk werkkleding en een breed scala aan producten op het gebied van arbeidsveiligheid.

Het assortiment wordt gecompleteerd door kantoorartikelen, gereedschappen, schoenen, vrijetijdskleding en industriële benodigdheden. Het bedrijf is gevestigd in Biebergemünd.

Engelbert Strauss werkkleding

engelbert strauss Werkkleding en veiligheid op het werk Foto engelbert strauss

engelbert strauss werkkleding en arbeidsveiligheid

engelbert strauss collectie werkkleding en arbeidsveiligheid dames

engelbert strauss – het succesverhaal van het bedrijf

Het bedrijf is geworteld in een handel in bezems en borstels die August Strauss is begonnen. De professionele traditie werd voortgezet door zijn zoon, Engelbert Strauss. In 1948 richtte hij het huidige bedrijf op. Tien jaar later, in 1958, werd het assortiment uitgebreid met textiel. Halverwege de jaren zestig schakelde engelbert strauss zijn activiteiten over op postorder. De klanten van het bedrijf kwamen in die tijd vooral uit de bouw. In 1973 begon engelbert strauss GmbH und Co. KG met het regelmatig verzenden van catalogi. In 1994 werd op het terrein aldaar een nieuw gebouw met logistiek gebouwd in Biebergemünd. In 2000 werd dit uitgebreid en vijf jaar later zelfs verdubbeld. Een andere uitbreiding vond plaats in 2008. In 2015 is de bedrijfslocatie uitgebreid met een groot aantal kantoren en diverse ruimtes die worden gebruikt voor opleiding en bijscholing. Daarnaast werd op de locatie van het bedrijf een nieuwe flagshipstore gebouwd. Maar engelbert strauss is niet alleen in dit land actief. Het bedrijf breidde in 1996 uit en opende zijn eerste dochteronderneming in Oostenrijk, meer bepaald in Linz. Maar daar bleef het ook niet bij, aangezien er in 2002 dochterondernemingen in Engeland bijkwamen. Anderen volgden in België, Nederland, Tsjechië, Slovenië, Luxemburg, Zweden en Zwitserland. Naast de postorderactiviteiten heeft het bedrijf in totaal één winkel in Bergkirchen in Beieren, Biebergemünd in Hessen en Hockenheim in Baden-Württemberg. Het bedrijf is nog steeds in familiehanden: het wordt geleid door de zoon van de oprichter, Norbert Strauss, zijn vrouw Gerlinde en de zonen Henning en Steffen Strauss. Het bedrijf is dus 100 procent onafhankelijk.

Engelbert Strauss werkkledingwinkel in industriële stijl

Engelbert Strauss werkkleding winkel veiligheid en kwaliteit

Engelbert Strauss werkkleding winkel

Engelbert strauss producten, online winkel en winkels

engelbert strauss staat bekend om de zeer hoge kwaliteit en uitstekende afwerking van zijn verschillende producten. Er mag dus gerust van worden uitgegaan dat u lang plezier zult hebben van de verschillende artikelen. Door de jaren heen is het assortiment gestaag gegroeid, zodat u zich vandaag kunt verheugen op een breed scala aan producten. De website van Engelbert Strauss is zeer overzichtelijk, zodat u gemakkelijk naar de gewenste producten kunt navigeren. Ook als u op zoek bent naar een koopje, vindt u in de online shop wat u zoekt: hiervoor is de rubriek “Sale” beschikbaar. Verder wordt u op de homepage al geïnformeerd over nieuws op het gebied van “mannen”, “vrouwen”, “kinderen” en “schoenen”. Dit elimineert ook het gedoe van zoeken. Eén klik op de gewenste categorie en je bent in beeld over de nieuwe producten. Het bestelproces in de online shop is ook volledig ongecompliceerd en kan snel worden uitgevoerd. De gewenste goederen worden zo snel mogelijk geleverd. Bij het betalen heeft u de keuze tussen aankoop op rekening, vooruitbetaling, creditcard, rembours, automatische incasso en PayPal. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een andere bestelling een andere betaalmethode te kiezen dan de eerder door jou gekozen optie. Ook de engelbert strauss-shops, “workwearstores ®” genoemd, maken indruk met hun grote keuze aan verschillende producten, uitstekend advies van het personeel en nog veel meer. Zo is het geen probleem om met allerlei vragen en problemen bij de medewerkers aan te kloppen. Hier kunt u er zeker van zijn dat u deskundige en competente antwoorden krijgt die echt helpen. Het loont dus niet alleen om een ​​bezoek te brengen aan de online shop, maar ook aan de verschillende winkels.

engelbert strauss werkkleding en arbeidsveiligheid op het platteland

ruig de engelbert strauss werkkledingcollectie