Helaas staat ons vrijwel zeker een nieuwe golf van besmettingen met het coronavirus te wachten. Volgens de prognoses is dit vrijwel onvermijdelijk. Dat bewijzen de negatieve statistieken uit Spanje en Frankrijk. Er is echter ook goed nieuws. We weten momenteel veel meer over het virus dan voorheen en kunnen er vaardiger mee omgaan. Verder wijzen experts op een goede persoonlijke hygiëne als een goede beschermingsmethode. Het mondwater is hier een goed voorbeeld van.

Er kan in de herfst een nieuwe golf Corona Virus komen, maar geen paniek!

Spoelen is heerlijk mondwater

Studies bewijzen dat de mondspoeling kan helpen tegen de verspreiding van het coronavirus

Veel mensen die al besmet zijn, ontwikkelen geen zichtbare symptomen. Voor hen is dit uitstekend, maar helaas besmetten ze veel andere mensen zonder het zelfs maar te vermoeden. Deze kunnen dan echt ernstige symptomen ontwikkelen en zelfs uw leven in gevaar brengen.

Het mondwater heeft het vermogen om bacteriën en virussen in de mondholte te verminderen. Als je er regelmatig je mond mee desinfecteert, is de kans op besmetting voor anderen veel kleiner. Je zult geen goede reden vinden om er een flesje van mee te nemen in je handtas?

We kunnen nu veel beter leven met het Corona Virus dan voorheen

beste hygiëne tegen Covid mondwater

Mondwater voor onze eigen veiligheid

Mondwater zou ook de hoeveelheid coronavirussen kunnen verminderen. Dit is erg belangrijk bij een infectie, omdat het je kans op een makkelijker beloop bij een ziekte vergroot. Sommige onderzoeken hebben dit al bewezen. Andere worden momenteel uitgevoerd. Volgens de tijdelijke resultaten is de kans echter zeer groot dat je hiermee beschermd bent tegen een ernstige vorm van de corona virusziekte.

Volgens sommige onderzoeken kunnen we met mondwater onszelf en anderen beter beschermen tegen corona

gezond leven mondwater

Het mondwater helpt mensen die te vaak een mondmasker dragen

Het dragen van mondmaskers is weer bijna overal in Europa verplicht en zelfs op straat. Dit heeft echter bepaalde negatieve gevolgen voor onze gezondheid. Uitademen zou de kooldioxide en dus andere ongewenste elementen zoals virussen en bacteriën moeten verwijderen. In die zin heeft het masker een schadelijk effect op onze gezondheid.

Dit komt omdat het een normale ademhaling verhindert en leidt tot de vermenigvuldiging van virussen en bacteriën. Uiteindelijk worden ze ook via inademing opnieuw in ons lichaam geïntroduceerd. Helaas is het Corona Virus geen uitzondering. Daarom is het dragen van maskers voor velen controversieel. De wet vereist het echter! Het lijkt erop dat het mondwater het risico kan helpen verminderen: Nadat je het gezichtsmasker hebt verwijderd, kun je het gebruiken om je mond uit te spoelen. Dit zal de hoeveelheid bacteriën en virussen verminderen. Dit is nuttig voor u en voor de mensen om u heen.

De Mun spoeling heeft zeer sterke actieve ingrediënten! U dient advies in te winnen bij een arts voordat u het vaak gebruikt 

Mondwater prachtige glimlach

Voorwaarschuwingen

De angst voor het coronavirus kan er helaas toe leiden dat het gebruik van beschermingsmiddelen te ver gaat. Zo waren er in de eerste maanden van de pandemie gevallen van patiënten in ziekenhuizen die ontsmettingsmiddelen dronken tegen corona! Mondwater is ook niet geheel ongevaarlijk, zoals uit sommige onderzoeken blijkt en je moet er voorzichtig mee zijn. Drink dit in geen geval! Daarnaast bevat de Munsspülng actieve ingrediënten die de symptomen van bepaalde ziekten kunnen verergeren. Dus voordat u besluit uw mondholte regelmatig te desinfecteren met mondwater, dient u advies in te winnen bij uw arts.

We willen u er ook aan herinneren dat het hebben van een sterk immuunsysteem en een goede algemene gezondheid uw kansen vergroot om een ​​symptoomvrije of gemakkelijke kuur van het Coronavirus of een ander virus te krijgen.

Blijf in een positieve stemming en gezond!

Studies zullen nu doorgaan met het onderzoeken van de effecten van mondwater 

Mondwater bescherming tegen virussen

Gebruik ook regelmatig mondwater?

geweldige ideeën voor een mondspoeling

Blijf gezond!

geweldig en gezond mondwater