dr. Levent Acar verklaart de oorlog aan kale hoofden

Zowel optisch als haptisch oefent goed verzorgd, vol haar een onmiskenbare aantrekkingskracht uit. Des te vervelender is het als constante stress, erfelijke omstandigheden of de tand des tijds steeds vaker kale plekken veroorzaken. Gelukkig zijn er al betrouwbare manieren en middelen om je eigen haardos op een uiterst authentieke manier te herstellen. Een bezoek aan een Turkse kliniek is bijvoorbeeld aan te raden. Hieronder leest u waarom dat een verstandige beslissing zou zijn.

Sterker nog, haartransplantaties worden in Turkije steeds populairder en steeds meer mensen kiezen voor een zogenaamde medisch-esthetische reis naar het buitenland. Naast de relatief lage prijzen De hoge professionaliteit van betrouwbare Turkse artsen is ook een van de belangrijkste argumenten voor haartransplantatie in een Turkse kliniek. Er zijn al meer getalenteerde specialisten die voldoen aan de hoogste normen en zorgen voor indrukwekkende resultaten.

Na hun reis naar huis halen patiënten van alle leeftijden extra levensvreugde en nieuw zelfvertrouwen uit hun natuurlijk ogende, aanzienlijk dikkere haar – dit is tenslotte een klassiek ideaal dat algemeen wordt geassocieerd met aantrekkelijkheid en gezondheid.

haartransplantatie tips

Een van de toonaangevende klinieken voor haartransplantatie in Turkije is de Cosmedica-kliniek in het midden van de metropool Istanbul, die zich zelfs heeft gevestigd als een populair aanspreekpunt onder beroemdheden: Andreas Brehme, legendarische schutter van het winnende Duitse WK-doelpunt in 1990 , heeft zich al in de wijk Küçükçekmece gevestigd, zoek behandeling.

Wie vertrouwen wereldkampioenen??

Het onderwerp haartransplantatie staat voor de dokter Dr. Levent Acar staat al bijna twee decennia op de agenda. Na zijn studie aan de Istanbul University Capa maakte de arts specialistische reizen over de halve wereld, die hij gebruikte voor gerenommeerde trainingsprogramma’s.

Dr. Acar_haartransplantatie_istanbul

Ondertussen heeft dr. Levent Acar Hoofd van de Cosmedica Clinic die hij in 2007 oprichtte. De faciliteit draagt ​​het hoog aangeschreven certificaat van de Joint Commission International en is een partner van de grootste ziekenhuisgroep in Turkije. Tegelijkertijd is er veel vraag naar, vooral in de Bondsrepubliek Duitsland. Dit is natuurlijk niet alleen te danken aan de aanbeveling van een wereldkampioen voetbal – het is eerder Dr. Acar zelf, die de link naar Duitsland smeedt.

Sinds hij daar in 1981 is geboren en getogen, heeft Dr. Acar staat hun patiënten bij met zowel persoonlijke charme als duidelijk begrijpelijke uitleg over medische kwesties. Communicatiebarrières tijdens een gevoelige behandeling vertegenwoordigen een oud horrorscenario dat bezoekers uit Duitstalige landen in Dr. Acars Clinic in Istanbul blijft gegarandeerd gespaard!

Hoe werkt haartransplantatie in Istanbul?

Door deze combinatie van menselijke en professionele inzet heeft de Cosmedica Kliniek zich succesvol kunnen onderscheiden tussen de verschillende Turkse klinieken voor haartransplantaties. Als een goed voorbeeld van uitstekende kwaliteit tegen lage prijzen – daarover straks meer – richt de faciliteit zich voornamelijk op de volgende procedures, die als optie beschikbaar zijn na een diepgaande, gratis haaranalyse.

Haartransplantatie_Istanbul

De folliculaire eenheidsextractie

De naam zegt het al: met de FUE-saffiermethode worden patiënten met een saffierblad uit hun eigen haarzakjes verwijderd en vervolgens naar de gewenste locaties verplaatst. Op deze manier getransplanteerd haar vormt een natuurlijke benadering en is gewapend tegen het hormoon DHT, dat vaak de oorzaak is van haaruitval. In de Cosmedica Kliniek bent u aantoonbaar in de beste handen voor een FUE haartransplantatie, immers dr. Acar heeft drie keer op rij de Whatclinic Service Award ontvangen voor zijn variant.

Het DHI-saffierproces

Als alternatief voor de FUE-methode heeft Dr. Acar de bewezen DHI saffier methode: Verfijnd in de ware zin van het woord: een micro-saffierblad wordt gebruikt om nieuwe haarkanalen te creëren waarin uw eigen haarwortels vervolgens ruimte kunnen vinden. Met deze procedure genieten patiënten van een ononderbroken, langdurige haardichtheid, met optimale vermijding van snijwonden en daaropvolgende littekens.

beste haartransplantatie resultaten

telbare voordelen

Zoals aangegeven mag men een Haartransplantatie in Istanbul U kunt rekenen op relatief voordelige voorwaarden – een positief punt dat kan worden geteld, zeker in het geval dat er geen ondersteuning is van de zorgverzekeraar. Daarnaast profiteren patiënten van de all-inclusive pakketten die ook in de Cosmedica Clinic worden samengesteld.

Naast overnachtingen in een vijfsterrenhotel omvat het populaire aanbod hier ook tien jaar garantie op de geleverde service, professioneel haarwassen in de kliniek en een maand lang levering van medicijnen en verzorgingsproducten. Uitgebreid advies en attente nazorg door het personeel zijn ook vanzelfsprekend!

Haartransplantatie_istanbul2

Conclusie

Met de beslissing om een ​​haartransplantatie te ondergaan in de Cosmedica Clinic in Istanbul onder leiding van Dr. Duitstalige geïnteresseerden profiteren op vele manieren van Levent Acar. Ze combineren de meest populaire vakantiebestemming aan de Bosporus met de zeer innovatieve oplossingen en uitstekende professionaliteit die deze eersteklas kliniek kan bieden.